Bedrijfskundige begeleiding

EPM Advies verzorgt uw volledige administratie en begeleidt u tijdens het gehele proces. Wij nemen uw financiële zorgen van uw weg en geven u inzicht in het benutten van financiële kansen. Wij geven u advies op zowel fiscaal als bedrijfseconomisch niveau. 

Onze dienstverlening is veel meer dan het verzorgen van uw administratie. Als bedrijf kijken wij mee hoe er op basis van uw administratie, een gerichte besluitvorming tot stand kan komen.

Onze dienstverlening is veel meer dan het verzorgen van uw administratie. Als bedrijf kijken wij mee hoe er op basis van uw administratie, een gerichte besluitvorming tot stand kan komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast volledige verzorging van uw administratie, bieden wij ook onderdelen hiervan aan.

 

Financiële administratie

Het belang van het hebben van een administratie die correct en up-to-date is wordt vaak onderschat. Een goede administratie is een van de fundamenten van een gezonde onderneming. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en heeft u elk moment inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.
EPM Advies B.V. verzorgt, indien gewenst, uw volledige administratie. Van het inboeken en verwerken van de facturen tot het doen van de belastingaangifte.
Indien u uw administratie in eigen beheer wilt houden dan is dit prima, in dat geval neemt EPM Advies B.V. een begeleidende en ondersteunende rol in. Wij controleren en houden toezicht op uw administratie.

 

Loonadministratie

Wanneer u medewerkers in dienst heeft is een goede loonadministratie van groot belang. EPM Advies B.V. kan u hierin ondersteunen. We zorgen voor het opstellen en aanleveren van de loonstroken en het doen van de loonbelastingaangifte. EPM Advies B.V. meent u deze werkzaamheden uit handen en zorgt ervoor dat u uw personeel netjes op tijd van hun salaris kunt voorzien.

 

Jaarrekeningen

Aan het eind van elk jaar dient er een jaarrekening opgesteld te worden. EPM Advies levert u een keurig rapport waarin de jaarcijfers zijn verwerkt en toegelicht.
Daarnaast verzorgt EPM Advies B.V. tussenrapportages. Deze rapportages geven u gedurende het jaar inzicht in de financiële stand van zaken van uw onderneming. Op deze manier kunt u snel anticiperen op de ontwikkelingen. Wij bekijken en analyseren samen met u de cijfers en zoeken naar kansen en mogelijkheden om uw rendement te optimaliseren.
Wij zijn in staat om u van A tot Z bij te staan bij al uw commerciële en bedrijfskundige zaken.